Історія піци дуже цікава та давня. Її прототип, круглий хлібець, існував ще у давніх римлян. А з XVI століття вже існували спеціальні піцайоло, що готували цю страву. У справжній піцерії інгредієнти мають бути якісні та свіжі. Тісто замішується виключно руками зі спеціальної муки з натуральних дріжджів та оливковою олією. Товщина коржа не повинна перевищувати 0,5 см. Приготування відбувається у печі при температурі 250°C. Далі залишається лише розрізати та з’їсти. Популярний міф, що за правилами етикету піцу потрібно їсти ножем та виделкою, насправді не відповідає дійсності. В італійських піцеріях завжди їдять руками і це ніяк не ознака поганого тону.
Піцерія - це справжній рай для молоді. Тут можна і відпочити, і попрацювати. А крім піци, ви зможете купити прохолодний коктейль чи соковитий салатик. До того ж, часто в піцеріях існують спеціальні дитячі кімнати та розважальна програма, що дозволить батькам насолоджуватися своєю стравою, а дітям - весело провести час.
Якщо вам лінь готувати вдома, просто зателефонуйте в піцерію та замовте доставку. Це дуже зручно, особливо якщо ви хочете відпочити на улюбленому дивані за цікавим фільмом.
Top20.ua допоможе вам знайти найкращу піцерію в місті Ужгород. У нашій довідці ви зможете переглянути рейтинг закладів, прочитати відгуки відвідувачів.