Історія піци дуже цікава та давня. Прототип цієї страви існував ще у давніх римлян у вигляді круглих хлібців. З XVI століття вже існували спеціальні піцайоло, що готували цю страву. У справжній піцерії тісто замішується виключно руками зі спеціальної муки з натуральних дріжджів та оливковою олією. Товщина коржа не перевищує 0,5 см. Приготування відбувається у печі при температурі 250°C. Далі залишається лише розрізати та з’їсти. І, незважаючи на популярний міф, що за правилами етикету піцу потрібно їсти ножем та виделкою, в італійських піцеріях завжди їдять руками.
А ще у піцерії можна і відпочити, і попрацювати. Тут часто існують спеціальні дитячі кімнати та розважальна програма.
Піцерії в Черкасах пропонують послугу доставки. Вам не потрібно навіть виходити з дому - достатньо зателефонувати та замовити смачну піцу.
Щоб полегшити ваш вибір та забезпечити якість обслуговування, Top20.ua підібрав усі найкращі піцерії м. Черкаси. В нашій довідці ви зможете переглянути рейтинг закладів, ознайомитись з відгуками відвідувачів та знайти свою ідеальну піцерію.