Ятрань, м’ясокомбінат
Послуги компанії Ятрань
ТДВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЯТРАНЬ» – один з лідерів серед підприємств м'ясної галузі України, виробляє високоякісну м'ясну продукцію: ковбасні вироби варені; сосиски, сардельки; ковбаси напівкопчені, варенокопчені, сирокопчені; продукти з яловичини та свинини; паштети, заливні; м'ясні напівфабрикати, пельмені, рибопродукти які користуються підвищеним попитом в багатьох регіонах України. Політика керівницт ... Читати далі
ТДВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЯТРАНЬ» – один з лідерів серед підприємств м'ясної галузі України, виробляє високоякісну м'ясну продукцію: ковбасні вироби варені; сосиски, сардельки; ковбаси напівкопчені, варенокопчені, сирокопчені; продукти з яловичини та свинини; паштети, заливні; м'ясні напівфабрикати, пельмені, рибопродукти які користуються підвищеним попитом в багатьох регіонах України. Політика керівництва ТДВ М'ясокомбінат "ЯТРАНЬ" спрямована на задоволення потреб населення високоякісними безпечними та екологічно чистими м'ясопродуктами і ковбасними виробами торгової марки «Ятрань», використання енергозберігаючих технологій, охорону навколишнього середовища,. З 1998 року ми працюємо за Європейською моделлю ділової досконалості, наш девіз "Європейська технологія - вишуканий український смак". Інноваційні процеси на виробництві, сучасне обладнання, ретельний підхід до формування асортименту, системний контроль якості та безпечності на всіх стадіях виробництва – складові успіху нашої продукції. Ключовими елементами, що формують високу якість продукції М'ясокомбіната Ятрань є: свіжість та безпечність м'ясної сировини власного забою худоби та свиней, вирощених в господарствах нашого регіону; натуральність допоміжних інгредієнтів, спеції виробництва австрійської фірми відповідають вимогам європейських стандартів; оригінальність технологічних рецептур з обов'язковим пріоритетом якості та безпечності продукції, що випускається. Продукція виробляється за стандартами ДСТУ а також за власними технічними умовами, які затвердженні у відповідності з вимогами державних стандартів; ретельний лабораторний контроль на всіх етапах, починаючи від м'ясної сировини і закінчуючи прилавком. Контроль проводиться службою ветеринарного контролю підприємства, виробничою атестованою лабораторією, а також періодичний контроль сировини та готової продукції по показникам безпечності Кіровоградською регіональною державною лабораторією. Персонал задіяний на технологічних лініях виробництва, в допоміжних службах, в магазинах фірмової торгівлі – це високопрофесійні та кваліфіковані з багаторічним досвідом працівники. Нагороди: З 2008 року продукція ТДВ "М'ясокомбінат «ЯТРАНЬ» - переможець загальноукраїнського конкурсу «Вибір року», номінкації: «Сосиски року», «Варено-копчені та напівкопчені ковбаси року», «Сирокопчені ковбаси року». Золотою медалю World Food 2015, 2016 роках нагороджено низка продукції. За результатами дослідження громадських уподобань у рамках Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні ТМ «Ятрань» посіла перше місце в рейтингу 2016, 2017 рр в категорії «Ковбасно-м’ясна продукція». Виробництво ТДВ М'ясокомбінат «Ятрань» сертифіковано за міжнародним стандартом менеджменту безпечності продуктів харчування FSSC 22000, що підтверджує випуск безпечної та якісної продукції. Асортимент ковбасних виробів періодично поповнюється новими розробками, щоб у наших громадян була можливість вибору продукції по своїм уподобанням. Більше інформації та актуальні новини на сайті компанії: http://yatran.com/ та на сторінці компанії в Фейсбуці. Контактні телефони: (0522) 34 52 90, 34-52-91 (секретар). Адреса: 25005, м. Кропивницький, вул. Братиславська, 82 тел. (0522) 34-52-90, 34-52-91, факс (0522) 34-53-11 Графік роботи 8.00 – 17.00
Відгуки про Ятрань, м’ясокомбінат (52)