- ТОП 20
- Компанії Житомира
- Транспортні послуги у Житомирі
- Таксі у Житомирі
- 6000, служба таксі
Переглянути всі 4
(093) 622 XX XX
-
placeЖитомир, Гоголівська, 4
Адреси
Таксі 6000 пропонує швидкі та зручні поїздки на легкових автомобілях та пасажирських автобусах. Серед послуг: зустрічі на вокзалах та в аеропортах, перевезення дітей із дитячими кріслами, а також можливість безготівкового розрахунку. Замовлення можна зробити за телефоном, набравши 6000.
Таксі 6000 пропонує швидкі та зручні поїздки на легкових автомобілях та пасажирських автобусах. Серед послуг: зустрічі на вокзалах та в аеропортах, перевезення дітей із дитячими кріслами, а також можливість безготівкового розрахунку. Замовлення можна зробити за телефоном, набравши 6000.
Оновіть інформацію про компанію
Це ваша компанія?
Оновіть інформацію про компанію, відповідайте на відгуки та інше
Це ваша компанія?
Відмінно
50 %
Добре
5 %
Непогано
5 %
Погано
8 %
Жахливо
33 %
Короткий зміст відгуків
Стислий огляд, сформований штучним інтелектом на основі останніх 50 відгуків про послуги компанії.
Переваги
- Вчасна подача автомобіля.
- Ввічливі водії.
- Доступні ціни.
- Зручний мобільний додаток.
Недоліки
- Некоректна ціна, яка відрізняється від озвученої диспетчером.
- Хамство з боку водіїв.
- Хамство з боку диспетчерів.
- Довге очікування автомобіля/відсутність вільних машин.
Инна Савенко
01 березня 2026
5.0
Обслуговування
5.0
Ціна
5.0
Якість
5.0
Загальна оцінка
5.0
Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця... Показати повністю Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця призначення.
Дякую
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця... Показати повністю Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця призначення.
Дякую
5.0
Обслуговування
5.0
Ціна
5.0
Якість
5.0
Загальна оцінка
5.0
Гоголівська, 4
01 березня 2026
Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
Дякую
Дякую
Alex Hardy
05 червня 2025
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Одне із найгірших таксі. Не рекомендую.
Alex Hardy
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
05 червня 2025
Одне із найгірших таксі. Не рекомендую.
Максим Мосійчук
12 травня 2025
2.0
Обслуговування
2.0
Ціна
2.0
Якість
2.0
Загальна оцінка
2.0
Доброї ночі! Домовлялись про одну ціну...по приїзду друга ціна(вища)
...дуже неприємно!
...дуже неприємно!
Максим Мосійчук
2.0
Обслуговування
2.0
Ціна
2.0
Якість
2.0
Загальна оцінка
2.0
Гоголівська, 4
12 травня 2025
Доброї ночі! Домовлялись про одну ціну...по приїзду друга ціна(вища)
...дуже неприємно!
...дуже неприємно!
Люда Тодорович
14 квітня 2025
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Замовляла таксі від АЗС Socar, що в напрямку Києва, до міста Житомир.
Була озвучена сума до оплати 300 грн.
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.... Показати повністю Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.
Зателефонувала диспетчеру та лише стояла на своєму, що не той сокар. Що водій, що диспетчер поводили себе зверхньо.
І просто з 300 грн, вартість склала 400 грн, що майже половина квитка на міжнародні рейси.
Поряд з цим, поки їхав водій 6000, до мене задзвонив таксист іншої служби таксі, де залишла заявку що відвезе за 210 грн.
Звісно відмовила, бо вже їде інша машина.
Як виявилося дуже даремно...
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.... Показати повністю Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.
Зателефонувала диспетчеру та лише стояла на своєму, що не той сокар. Що водій, що диспетчер поводили себе зверхньо.
І просто з 300 грн, вартість склала 400 грн, що майже половина квитка на міжнародні рейси.
Поряд з цим, поки їхав водій 6000, до мене задзвонив таксист іншої служби таксі, де залишла заявку що відвезе за 210 грн.
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
14 квітня 2025
Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Колобок Колобковий
02 лютого 2025
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Набирають на роботу гопоту... Не скажу що вісі такі, але одна паршива вівця псує весь кп олектив
Колобок Колобковий
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
02 лютого 2025
Набирають на роботу гопоту... Не скажу що вісі такі, але одна паршива вівця псує весь кп олектив
Yuriy Kravchuk
25 серпня 2024
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Чомусь в служби таксі не виявилось жодної вільної машини в центрі міста серед дня.
Yuriy Kravchuk
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
25 серпня 2024
Чомусь в служби таксі не виявилось жодної вільної машини в центрі міста серед дня.
Вася Прокопчук
28 січня 2024
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
В мене вчора сталася дуже не приємна ситуація,відправляла замовлення на таксі, в службі сказали 222грн, таксист з мене взяв 300. То мало того,ще з отримувачів здер 100грн, це нормально???.... Більше ніколи не буду замовляти це таксі, це дно....
Вася Прокопчук
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
28 січня 2024
В мене вчора сталася дуже не приємна ситуація,відправляла замовлення на таксі, в службі сказали 222грн, таксист з мене взяв 300. То мало того,ще з отримувачів здер 100грн, це нормально???.... Більше ніколи не буду замовляти це таксі, це дно....
Igor Krukovsky
23 листопада 2023
5.0
Обслуговування
5.0
Ціна
5.0
Якість
5.0
Загальна оцінка
5.0
Я їх сусід - виправили багато помилок після виключення одного із засновників. Тому я змінив оцінку з 1 із 5 до 4 із 5.
Igor Krukovsky
5.0
Обслуговування
5.0
Ціна
5.0
Якість
5.0
Загальна оцінка
5.0
Гоголівська, 4
23 листопада 2023
Я їх сусід - виправили багато помилок після виключення одного із засновників. Тому я змінив оцінку з 1 із 5 до 4 із 5.
Даша Харитончук
03 жовтня 2023
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Занадто дорого,та машина не відповідає своїй ціні!
Даша Харитончук
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
03 жовтня 2023
Занадто дорого,та машина не відповідає своїй ціні!
Andrii Shliakhetko
15 серпня 2023
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Диспетчер на будь яке питання відповідає як бидло, не відчуває, що працює у сфері обслуговування. Я вже розповсюдив нашу з нею записану розмову і звертаю вашу увагу на кількість негативних відгуків. Це не таксі, це дно!
Представник компанії 6000
15 серпня 2023
Доброго дня. Будь ласка надайте номер телефону з якого набирали службу, ми перевіримо розмову та приймемо заходи до оператора, нечемне спілкування з людьми це неприйнятно. Приносимо вибачення від імені служби Таксі 6000, чекаємо інформації від Вас. Гарного дня.
Andrii Shliakhetko
1.0
Обслуговування
1.0
Ціна
1.0
Якість
1.0
Загальна оцінка
1.0
Гоголівська, 4
15 серпня 2023
Диспетчер на будь яке питання відповідає як бидло, не відчуває, що працює у сфері обслуговування. Я вже розповсюдив нашу з нею записану розмову і звертаю вашу увагу на кількість негативних відгуків. Це не таксі, це дно!
Представник компанії 6000
15 серпня 2023
Доброго дня. Будь ласка надайте номер телефону з якого набирали службу, ми перевіримо розмову та приймемо заходи до оператора, нечемне спілкування з людьми це неприйнятно. Приносимо вибачення від імені служби Таксі 6000, чекаємо інформації від Вас. Гарного дня.
replay
Читати ще 56 відгуків
replay
Читати ще 56 відгуків
Шукають ще:
Контакти 6000, служба таксі
Адреса:
Гоголівська, 4
Телефон:
Отримуйте більше дзвінків
від клієнтів
Як це працює?
від клієнтів
Якщо ви представник компанії - оберіть “Керувати сторінкою” для редагування інформації.
Якщо ви клієнт компанії - оберіть “Запропонувати зміни”
або
Якщо ви представник компанії - оберіть “Керувати сторінкою” для редагування інформації.
Будь ласка, підтвердіть за допомогою е-мейлу або телефону, який вказано для компанії на Топ20, що ви є представником компанії
6000
check_circle
Посилання для входу надіслано на вказаний email
Вхід до ТОП20
Для підтвердження входу прийміть дзвінок і введіть код перевірки
При вході або реєстрації,я підтверджую згоду
з умовами публічного договору
з умовами публічного договору
Вхід до ТОП20
Увійти за номером телефона
або
При вході або реєстрації,я підтверджую згоду