Традиційні страви Закарпаття в Ужгороді: запрошуємо до столу

Страви закарпатської кухні в ужгородських ресторанах - інформація по меню та особливостям закладів.

Традиционные блюда Закарпатья в Ужгороде: приглашаем на стол

Закарпатська кухня століттями дивує різноманітністю та наповненням страв - багато мучного, різноманітні каші, салати, свинина і курка, різноманітні супи, гострі приправи, м' ясо та багато молочної продукції. Тут зібрані рецепти чехів, словаків, німців, румунів та знамениті снеки від євреїв - саме тому цю кухню вважають такою багатою та яка об’єднує народи світу. 

“Pub House”

Контакти та відгуки компанії тут. 

Про заклад: пивний ресторан з основною залою та терасою для посиденьок з великою компанією. Розкішна естетика у поєднанні із чаруючою атмосферою залу, ритмічною музикою та особливими стравами.

Інтер’єр: масивні столи, дерев’яні стільці, спокійні кольори стін та приємне декоративне оздоблення - традиційний вигляд, що створює демократичний настрій.

Меню: закарпатська кухня дивує - тут тобі закуски по-селянськи, і картопляні кремзлики з телятиною, і традиційний банош. Рекомендуємо спробувати страву від Кротона - українського бойця та силача - три види стейків, салати та картопля по-ірландськи. 

Особливості: тут можна створити справжню вечірку з ведучим, спробувати широкий асортимент кальянів та відшукати в алкогольній карті авторські коктейлі, один з яких точно припаде вам до душі 🍸

 

“Ужгородський дім”

Контакти та відгуки компанії тут. 

Про заклад: величезний будинок з домашньою атмосферою та кількома залами, серед який є і лобі-бар, і круглий зал, і угорський зал. Також тут є паб на другому поверсі з чудовим виглядом на замок та смачним крафтовим пивом власного виробництва.

Інтер’єр: відчуття, ніби ти потрапив до музею-галереї - і старовинні картини, дерев’яні меблі та столи, пастельні тони і неймовірна вишуканість серед витонченого мінімалізму. 

Меню: в сезонному меню представлені гарячі та холодні страви закарпатської кухні - рагу з косулі з рисом, ніжне м'ясо у поєднанні з овочами та кедровим горіхом або віденський гуляш з кнедликами. До міцного рекомендуємо взяти пивну тарілку з крильцями, сиром фрі, цибулевими кільцями, картоплею фрі, чіпсами з лаваша та соусом на вибір

Особливості: в закладі проходять вечори живої музики, а також організація та проведення великих свят.  

Автор статті - "Іськова Анастасія"

Найкращі статті