Морепродукти та рибні ресторани в Миколаєві
Розглянемо ресторани, в меню яких є рибні страви та розповімо про особливості кожного закладу - особиста підбірка від ТОП-20.
Морська риба є незамінним інгредієнтом якісної їжі для людей у всьому світі. Багатий дорогоцінними омега-3 жирними кислотами, він є важливим елементом здорового харчування.
Щоб отримати максимальну користь від свого здоров’я, подбайте про те, як саме ви готуєте морепродукти. Запікання риби, наприклад, є більш корисним варіантом приготування, ніж смаження. Тому таку роботу краще залишити професіоналам в ресторанах, а самому спокійно відпочити та поласувати рибними делікатесами в своєму рідному містечку.
“Ольвія”
Контакти та відгуки компанії тут.
Графік роботи: вт-нд- з 11:00 до 23:00, вт \ з 12:00
Особливості: щовечора тут грає приємна жива музика на будь-який смак. Фішка закладу - розташування, безпосередня близькість до річки ( тераса на воді) та чудовий краєвид лиману (особливо ввечері). Ідеальна локація для проведення весіль (банкет на 300 осіб).
Кухня: більшість страв готуються на мангалі, а лосось в ресторані самостійно просолюють та витримують по всім стандартам. Фаворитом серед місцян є салат з морепродуктів, брускети та ніжні реберця.
Бонуси: якщо ви прийшли в заклад з дітьми - не хвилюйтесь, для них є окремий куточок та багато спілкування з однолітками.
“MAISON”
Контакти та відгуки компанії тут.
Графік роботи: щодня з 11:00 до 3:00.
Особливості: прозора стеля, окремі зелені зони з рослинами для романтичної вечері. Тут часто проводять запальні вечірки з діджеями, святкують великі весілля та просто відпочивають в компанії.
Кухня: акцент ресторан зробив на італійській та японській кухні, а фаворитами відвідувачів серед рибного королевства є суші, салати та закуски з морепродуктів. Незвичайним смаком буде піца з морепродуктами та філе лосося з кіноа. Також рекомендуємо скуштувати марсельський томатний суп з морепродуктів.
Бонуси: для дітей є чудова ігрова зона з нянею, а для дорослих в ресторані є кальяни та караоке.
“Cream Soda”
Контакти та відгуки компанії тут.
Графік роботи: з 10:00 до 23:00 щоденно
Особливості: місце, де ніколи не буває спокійно -вечірки, майстер-класи, тематичні свята, дитячі іменини. Два поверхи, привабливий інтер'єр, затишна атмосфера, уважні офіціанти - все для комфорту та гарного настрою.
Кухня: ідеальне місце для гастротуру. Шеф постійно влаштовує вечері з рецептами страв зі всього світу, дегустує разом з відвідувачами нові сорти вин та готує смачні рибні страви - фірмова скумбрія з димним ароматом, устриці, восьминоги з сирним соусом та навіть справжній лобстер.
Бонуси: якщо ви прибули на авто- поруч з рестораном є зручна стоянка, а також літня тераса та зручна подача їжі з вулиці - чудова адаптація пандемічні умови.
“Антрекот”
Контакти та відгуки компанії тут.
Графік роботи: щодня з 8:30 до 23:00.
Особливості: затишна атмосфера з приглушеним світлом та не гучна музика, антураж і оздоблення розташовують до невимушеної бесіди за келихом вина. Тут проводять заходи будь-якої складності, фуршети, весілля, кейтеринг.
Кухня: хоч заклад позиціонує себе як м’ясний ресторан, проте дещо з рибного можна скуштувати - тихоокеанські гребінці, дорадо, кальмар на грилі, мідії, філе річної форелі на грилі та навіть щупальця восьминіга. При замовленні враховуйте, що порції досить великі.
Бонуси: крута локація для фотографій - ресторан поділений на кілька зон з фотолокаціями. При замовленні кави вам подадуть цукрові стікери з різними оригінальними фразами, які точно піднімуть вам настрій.
Автор статті - "Іськова Анастасія"