Канапа, ресторан нової української кухні
Послуги компанії Канапа
Розташований у столиці України, Києві, ресторан "Канапа" пропонує своїм гостям новий погляд на українську кухню. Цей заклад є гастрономічним представником національної кухні, ідея якого належить ресторатору Дімі Борисову та музиканту Олегу Скрипці. Меню ресторану створене на основі старовинних рецептів з різних регіонів країни, поєднаних з елементами молекулярної кухні. "Канапа" використовує сезон ... Читати далі
Розташований у столиці України, Києві, ресторан "Канапа" пропонує своїм гостям новий погляд на українську кухню. Цей заклад є гастрономічним представником національної кухні, ідея якого належить ресторатору Дімі Борисову та музиканту Олегу Скрипці. Меню ресторану створене на основі старовинних рецептів з різних регіонів країни, поєднаних з елементами молекулярної кухні. "Канапа" використовує сезонні та місцеві продукти для приготування страв, а також пропонує відбірне стейкове м'ясо, свіжу рибу та морепродукти, такі як раки, мушлі та кав'яр. Окрім цього, ресторан може похвалитися винною карткою, яка включає в себе вина від українських виноробів з південних регіонів країни. Найкращим способом ознайомитися з новою українською кухнею є спеціальний дегустаційний сет з семи страв. Ресторан "Канапа" розташований у легендарній частині міста, в збереженій дерев'яній будівлі XIX століття з камінним залом. Його формат "ресторан-салон" підтримується камерними концертами авангардної української музики. Інтер'єр ресторану "Канапа" прикрашений змінними експозиціями художників, а посуд використовується авторська кераміка та столярка. Також у закладі є лавка гастрономічних сувенірів, щоб гості могли поділитися смачними враженнями зі своїми близькими. Ресторан "Канапа" запрошує всіх, хто бажає насолодитися смаками української кухні в неповторній атмосфері.
Відгуки про Канапа, ресторан нової української кухні (124)