Канапа, ресторан нової української кухні
Послуги компанії Канапа
Розташований у столиці України, Києві, ресторан "Канапа" пропонує своїм гостям новий погляд на українську кухню. Цей заклад є гастрономічним представником національної кухні, ідея якого належить ресторатору Дімі Борисову та музиканту Олегу Скрипці. Меню ресторану створене на основі старовинних рецептів з різних регіонів країни, поєднаних з елементами молекулярної кухні. "Канапа" використовує сезон ...
Читати далі
Розташований у столиці України, Києві, ресторан "Канапа" пропонує своїм гостям новий погляд на українську кухню. Цей заклад є гастрономічним представником національної кухні, ідея якого належить ресторатору Дімі Борисову та музиканту Олегу Скрипці. Меню ресторану створене на основі старовинних рецептів з різних регіонів країни, поєднаних з елементами молекулярної кухні. "Канапа" використовує сезонні та місцеві продукти для приготування страв, а також пропонує відбірне стейкове м'ясо, свіжу рибу та морепродукти, такі як раки, мушлі та кав'яр. Окрім цього, ресторан може похвалитися винною карткою, яка включає в себе вина від українських виноробів з південних регіонів країни. Найкращим способом ознайомитися з новою українською кухнею є спеціальний дегустаційний сет з семи страв.
Оновіть інформацію про компанію
Це ваша компанія?
Оновіть інформацію про компанію, відповідайте на відгуки та інше
Це ваша компанія?
Відгуки про Канапа, ресторан нової української кухні (141)