М'ясо Буковини, м'ясопереробне підприємство
Послуги компанії М'ясо Буковини
ДП «М’ясо Буковини» ВАТ «Новоселицький птахокомбінат» - одне із найбільших м’ясопереробних підприємств Чернівецької області – працює з 1999 року. Наше підприємство, що динамічно розвивається, робить ставку на якість кінцевого продукту. Обсяги переробки м’ясної сировини мають тенденцію до подальшого зростання. Підприємство працює виключно з високоякісною екологічно чистою сировиною, яка виробляєтьс ... Читати далі
ДП «М’ясо Буковини» ВАТ «Новоселицький птахокомбінат» - одне із найбільших м’ясопереробних підприємств Чернівецької області – працює з 1999 року. Наше підприємство, що динамічно розвивається, робить ставку на якість кінцевого продукту. Обсяги переробки м’ясної сировини мають тенденцію до подальшого зростання. Підприємство працює виключно з високоякісною екологічно чистою сировиною, яка виробляється в Чернівецькій області. Бездоганна якість м’ясопродуктів визначається їх ветеринарно-санітарним благополуччям і відповідністю вимогам державних стандартів або технічних умов. Випуск ковбасних виробів високої якості залежить від дотримання санітарних норм і технологічних режимів на всіх етапах виробничого процесу. Виконання цих умов на підприємстві забезпечується високою санітарною культурою, суворою виробничою дисципліною, наявністю ветеринарносанітарного, технологічного і лабораторного контролю. Нині асортимент продукції ДП «М’ясо Буковини» налічує понад 100 найменувань різноманітних виробів. Серед них: ковбаси варені, напівкопчені, варено-копчені, сирокопчені; сосиски, сардельки, а також делікатеси та копченості з м’яса свинини, яловичини та курятини. Технологи підприємства постійно працюють над удосконаленням та розширенням асортименту. Виключна увага приділяється якісним критеріям продукції: більшість ковбасних виробів виготовляється в натуральній оболонці та відповідно до українських та європейських стандартів, що передбачає використання рецептур з високим вмістом чистого м’яса і відсутністю барвників. Тому вироби під торговою маркою «М’ясо Буковини» адресовані споживачам, котрі мають добрий смак та, передусім, орієнтуються на найвищу якість. Доставка продукції здійснюється спеціалізованим фірмовим автотранспортом. Заради того, щоб в магазинах постійно була присутня свіжа продукція, машини виїжджають на свої маршрути щодня. Підприємство є постійним учасником виставок, ярмарків, на яких його продукція здобуває найвищі нагороди. Попит на смачну високоякісну продукцію ДП «М’ясо Буковини» неухильно зростає, адже всі апетитні м’ясо-ковбасні вироби виготовлені з душею і зберігають добру енергію людських рук. Завдяки неповторному смаку, високій якості та великому асортименту, продукція має багато постійних прихильників, кількість яких продовжує збільшуватися. Підприємство не байдуже до потреб і смаків своїх клієнтів: постійно здійснює маркетингові дослідження ринку, проводяться дегустації в магазинах і супермаркетах, з метою отримання зворотнього зв’язку зі споживачем, задля якого і працює весь колектив ДП «М’ясо Буковини». Не зупиняючись на досягнутому, ДП «М’ясо Буковини» продовжує розвиватися, показуючи на реальному досвіді приклад того, як працює м’ясопереробне підприємство в сучасних умовах. Наш транспортний склад, відповідає всім європейським вимогам доставки продукції та дозволяє витримувати тимчасові коридори під час доставки м’ясних виробів до споживачів.
Відгуки про М'ясо Буковини, м'ясопереробне підприємство (37)