- ТОП 20
- Компании Житомира
- Транспортные услуги в Житомире
- Такси в Житомире
- 6000, служба такси
Смотреть все 4
(093) 622 XX XX
-
placeЖитомир, Гоголевская, 4
Адреса
Такси 6000 предлагает скорые и удобные поездки на легковых автомобилях и пассажирских автобусах. Среди услуг: встречи на вокзалах и аэропортах, перевозка детей с детскими креслами, а также возможность безналичного расчета. Заказ можно сделать по телефону, набрав 6000.
Такси 6000 предлагает скорые и удобные поездки на легковых автомобилях и пассажирских автобусах. Среди услуг: встречи на вокзалах и аэропортах, перевозка детей с детскими креслами, а также возможность безналичного расчета. Заказ можно сделать по телефону, набрав 6000.
Обновите информацию о компании
Это ваша компания?
Обновите информацию о компании, отвечайте на отзывы и прочее
Это ваша компания?
Отлично
50 %
Хорошо
5 %
Неплохо
5 %
Плохо
8 %
Ужасно
33 %
Краткое содержание отзывов
Краткий обзор, сформированный искусственным интеллектом на основании последних 50 отзывов об услугах компании.
Преимущества
- Своевременная подача автомобиля.
- Вежливые водители.
- Доступные цены.
- Удобное мобильное приложение.
Недостатки
- Некорректная цена, которая отличается от озвученной диспетчером.
- Хамство со стороны водителей.
- Хамство со стороны диспетчеров.
- Долгое ожидание автомобиля/отсутствие свободных машин.
Инна Савенко
01 марта 2026
5.0
Обслуживание
5.0
Цена
5.0
Качество
5.0
Общая оценка
5.0
Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця... Показать полностью Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця призначення.
Дякую
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця... Показать полностью Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
1 березня водій Віктор приїхав вчасно, на авто Chevrolet в гарному стані і бережно довіз нас до місця призначення.
Дякую
5.0
Обслуживание
5.0
Цена
5.0
Качество
5.0
Общая оценка
5.0
Гоголевская, 4
01 марта 2026
Дякую чуйному оператору Наталлі, яка 27 лютого наполегливо підбирала варіанти для перевезення мого тата з лікарні в Житомирській обл. в Київську.
Дякую
Дякую
Alex Hardy
05 июня 2025
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Одне із найгірших таксі. Не рекомендую.
Alex Hardy
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
05 июня 2025
Одне із найгірших таксі. Не рекомендую.
Максим Мосійчук
12 мая 2025
2.0
Обслуживание
2.0
Цена
2.0
Качество
2.0
Общая оценка
2.0
Доброї ночі! Домовлялись про одну ціну...по приїзду друга ціна(вища)
...дуже неприємно!
...дуже неприємно!
Максим Мосійчук
2.0
Обслуживание
2.0
Цена
2.0
Качество
2.0
Общая оценка
2.0
Гоголевская, 4
12 мая 2025
Доброї ночі! Домовлялись про одну ціну...по приїзду друга ціна(вища)
...дуже неприємно!
...дуже неприємно!
Люда Тодорович
14 апреля 2025
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Замовляла таксі від АЗС Socar, що в напрямку Києва, до міста Житомир.
Була озвучена сума до оплати 300 грн.
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.... Показать полностью Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.
Зателефонувала диспетчеру та лише стояла на своєму, що не той сокар. Що водій, що диспетчер поводили себе зверхньо.
І просто з 300 грн, вартість склала 400 грн, що майже половина квитка на міжнародні рейси.
Поряд з цим, поки їхав водій 6000, до мене задзвонив таксист іншої служби таксі, де залишла заявку що відвезе за 210 грн.
Звісно відмовила, бо вже їде інша машина.
Як виявилося дуже даремно...
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.... Показать полностью Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Після чого, коли приїхав водій сказав буде дорожче, бо ж йому розвертатися потрібно.
Зателефонувала диспетчеру та лише стояла на своєму, що не той сокар. Що водій, що диспетчер поводили себе зверхньо.
І просто з 300 грн, вартість склала 400 грн, що майже половина квитка на міжнародні рейси.
Поряд з цим, поки їхав водій 6000, до мене задзвонив таксист іншої служби таксі, де залишла заявку що відвезе за 210 грн.
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
14 апреля 2025
Сьогодні зранку (14.04.2025) сталася прикра ситуація.
Колобок Колобковий
02 февраля 2025
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Набирають на роботу гопоту... Не скажу що вісі такі, але одна паршива вівця псує весь кп олектив
Колобок Колобковий
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
02 февраля 2025
Набирають на роботу гопоту... Не скажу що вісі такі, але одна паршива вівця псує весь кп олектив
Yuriy Kravchuk
25 августа 2024
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Чомусь в служби таксі не виявилось жодної вільної машини в центрі міста серед дня.
Yuriy Kravchuk
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
25 августа 2024
Чомусь в служби таксі не виявилось жодної вільної машини в центрі міста серед дня.
Вася Прокопчук
28 января 2024
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
В мене вчора сталася дуже не приємна ситуація,відправляла замовлення на таксі, в службі сказали 222грн, таксист з мене взяв 300. То мало того,ще з отримувачів здер 100грн, це нормально???.... Більше ніколи не буду замовляти це таксі, це дно....
Вася Прокопчук
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
28 января 2024
В мене вчора сталася дуже не приємна ситуація,відправляла замовлення на таксі, в службі сказали 222грн, таксист з мене взяв 300. То мало того,ще з отримувачів здер 100грн, це нормально???.... Більше ніколи не буду замовляти це таксі, це дно....
Igor Krukovsky
23 ноября 2023
5.0
Обслуживание
5.0
Цена
5.0
Качество
5.0
Общая оценка
5.0
Я їх сусід - виправили багато помилок після виключення одного із засновників. Тому я змінив оцінку з 1 із 5 до 4 із 5.
Igor Krukovsky
5.0
Обслуживание
5.0
Цена
5.0
Качество
5.0
Общая оценка
5.0
Гоголевская, 4
23 ноября 2023
Я їх сусід - виправили багато помилок після виключення одного із засновників. Тому я змінив оцінку з 1 із 5 до 4 із 5.
Даша Харитончук
03 октября 2023
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Занадто дорого,та машина не відповідає своїй ціні!
Даша Харитончук
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
03 октября 2023
Занадто дорого,та машина не відповідає своїй ціні!
Andrii Shliakhetko
15 августа 2023
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Диспетчер на будь яке питання відповідає як бидло, не відчуває, що працює у сфері обслуговування. Я вже розповсюдив нашу з нею записану розмову і звертаю вашу увагу на кількість негативних відгуків. Це не таксі, це дно!
Представитель компании 6000
15 августа 2023
Доброго дня. Будь ласка надайте номер телефону з якого набирали службу, ми перевіримо розмову та приймемо заходи до оператора, нечемне спілкування з людьми це неприйнятно. Приносимо вибачення від імені служби Таксі 6000, чекаємо інформації від Вас. Гарного дня.
Andrii Shliakhetko
1.0
Обслуживание
1.0
Цена
1.0
Качество
1.0
Общая оценка
1.0
Гоголевская, 4
15 августа 2023
Диспетчер на будь яке питання відповідає як бидло, не відчуває, що працює у сфері обслуговування. Я вже розповсюдив нашу з нею записану розмову і звертаю вашу увагу на кількість негативних відгуків. Це не таксі, це дно!
Представитель компании 6000
15 августа 2023
Доброго дня. Будь ласка надайте номер телефону з якого набирали службу, ми перевіримо розмову та приймемо заходи до оператора, нечемне спілкування з людьми це неприйнятно. Приносимо вибачення від імені служби Таксі 6000, чекаємо інформації від Вас. Гарного дня.
replay
Читать еще 56 отзывов
replay
Читать еще 56 отзывов
Ищут еще:
Контакты 6000, служба такси
Телефон:
Получайте больше звонков
от клиентов
Как это работает?
от клиентов
Если вы являетесь представителем компании - выберите “Управлять страницей” для редактирования информации.
Если вы клиент компании – выберите “Предложить изменения”
или
Если вы являетесь представителем компании - выберите “Управлять страницей” для редактирования информации.
Пожалуйста, подтвердите с помощью е-мейла или телефона, указанного для компании на Топ20, что вы являетесь представителем компании
6000
check_circle
Ссылка для входа отправлена на указанный email
Вход в ТОП20
Для подтверждения входа примите звонок и введите код проверки
При вході або реєстрації,я підтверджую згоду
з умовами публічного договору
з умовами публічного договору
Вхід до ТОП20
Увійти за номером телефона
або
При вході або реєстрації,я підтверджую згоду